Siirry sisältöön

Tietoa Lindasta

Tausta ja osaaminen

Olen työskennellyt lähes 20 vuotta taloushallinnon ja johtotehtävien parissa. Työurani aikana olen ollut töissä niin pienissä start-up -yrityksissä kuin pörssifirmassa ja pk-sektorin puolella. Kansainvälisissä yrityksissä työskentely on minulle tuttua. Lisäksi olen osallistunut IT-järjestelmien implementointeihin, hoitanut HR-tehtäviä, kouluttanut ja kehittänyt prosesseja.

Näiden vuosien aikana olen hoitanut reskontraa, tehnyt peruskirjanpitoa, tilinpäätöksiä, veroilmoituksia ja pöytäkirjoja. Budjetit ja raportit hoituvat näppärästi Excelissä. Työssä olen ratkaisukeskeinen, avarakatseinen uusille näkökulmille ja pidän langat hyvin käsissäni. Tartun tuumasta toimeen ja selvitän uusia asioita mielenkiinnolla. Dokumentointi ja "keep it simple" kuuluvat tärkeisiin avainsanoihin.

Teen myös sairaanhoitajan töitä, joka antaa hyvin perspektiiviä asioille ja jossa koen mielekkääksi ihmisten parissa työskentelyn. Potilaiden kanssa keskustelemalla oppii paljon uusia asioita. Diplomityöni käsittelee Leanin vaikutuksia sairaalamaailmassa. Asioita yhdistelemällä eri toimialoilta voi hyvin keksiä järkeviä ja uusia ratkaisuja!

Koulutus:

  • kauppatieteiden maisteri KTM
  • johtamisen erikoisammattitutkinto
  • diplomi-insinööri (arvioitu valmistuminen v. 2019)
  • ensihoitaja-sairaanhoitaja

 

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti, saksa, espanja

Blogi arkielämän sujuvoittamisesta ja säästövinkeistä http://www.lindaosterlund.com